Afbeelding
Vespa accessoires van Zelioni

Spaargeld door jongeren gebruikt voor vakanties en scooters

21 juli 2021 om 08:19 Partnercontent

Kortgeleden werden de resultaten van een onderzoek naar het opgebouwde spaargeld binnen Nederlandse gezinnen naar buiten gebracht. Uit deze resultaten viel duidelijk op te merken, dat de gemiddelde Nederlander diens spaargeld flink heeft zien stijgen. Het hangt sterk samen met het feit, dat we afgelopen zomer niet op vakantie konden. Ook in de winter en het voorjaar bleven veel mensen thuis, doordat een wintersportvakantie niet mogelijk was in veel landen. Een andere factor die meespeelt is het feit, dat bioscopen en horeca in eigen land gesloten bleven voor een groot deel van het jaar. Inmiddels geven met name jongeren hun spaargeld weer uit. Onder meer Vespa accessoires van Zelioni zijn populair. Je leest er in dit artikel meer over.

Vespa eenvoudig naar eigen smaak samen te stellen 

Een van de voordelen van een Vespa scooter, welke tegenwoordig niet meer weg te denken is uit het straatbeeld in Nederland, is het feit dat je deze eenvoudig aan kunt passen. Je hoeft geen opleiding te hebben gevolgd om verschillende onderdelen van de Vespa scooter te kunnen vervangen. Mocht je hier weinig belangstelling voor hebben, dan bieden diverse verkopers de mogelijkheid om je eigen Vespa te ontwerpen. Ontwerp je eigen Vespa online, waarbij je vooraf aan kunt geven welke accessoires aan de Vespa scooter moeten worden toegevoegd en in welke kleur je deze wilt laten ontwerpen. Overigens is het steeds populairder onder jongeren om zelf aan een scooter te sleutelen. Mede doordat er op internet steeds meer informatie over te vinden is.


Losse onderdelen kopen en monteren goedkoper 

Niet alleen is er meer informatie over het monteren van eigen onderdelen op een Vespa scooter te vinden op internet. Ook is het monteren van dergelijke onderdelen veel goedkoper merkt Fastfuriousscooters.nl, dan wanneer je met deze onderdelen naar een garage zou gaan. Vaak wordt over de onderdelen een forse marge gerekend door monteurs, waarbij de kosten voor de montage zelf nog niet zijn meegenomen. Ondanks het toegenomen spaargeld onder jongeren, zijn deze relatief hoge kosten een goede reden om de onderdelen zelf op de scooter te monteren. Met de gesloten horeca uit de afgelopen periode was het daarbij een leuke tijdsbesteding voor hen.

Ook vakanties zijn populair onder jongeren

Niet alleen geven jongeren hun spaargeld massaal uit aan scooters en onderdelen voor hun bestaande scooter. Ook de vakanties zijn in trek! Waar jongeren voorheen voor een zonvakantie in Zuid-Europa kozen, blijven zij nu veelal in Nederland. Er zijn diverse jongerencampings waar voor de komende zomermaanden al geen plek meer is. Een vakantie dichtbij huis is goedkoper en veiliger. Jongeren hoeven niet overhaast terug naar huis, als het land een oranje kleur krijgt door een snel oplopend aantal besmettingen. Voordat jongeren worden toegelaten op deze campings, dienen ze een test uit te laten voeren. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie