Afbeelding
Shutterstock

Ontdek nu de handigste tuinmeubels voor jouw tuin of balkon!

16 juli 2021 om 10:46 Partnercontent

Elk jaar, wanneer de zon zich voorzichtig laat zien, komt het zomergevoel weer in ons boven. De tuinset wordt weer buiten gezet en we proberen elk zonnestraaltje vast mee te pakken. Maar passen jouw tuinmeubelen nog helemaal perfect bij jouw wensen? Of kan er misschien nog iets toegevoegd worden, waardoor het geheel nog beter klopt? Voordat je hiermee gaat beginnen is het handig om te bedenken waar je je tuin (of balkon) voornamelijk voor wilt gaan gebruiken.

Je tuin of balkon als relaxplek?

Misschien dat je je tuinmeubels alleen gebruikt om op te relaxen. Fijne kussens op een bank om op te liggen wellicht? Of kom jij helemaal toch rust in een hangstoel? Maar wat doe je met alle kussens wanneer het avond wordt of het gaat regenen? Een kussenbox is dan een heel handig accessoire om aan te schaffen. Ze zijn in meerdere varianten te koop, dus het past altijd wel bij jouw stijl. En als je toch heerlijk onderuit aan het relaxen bent is het vast ook prettig om een bijzettafeltje naast je te hebben staan? Dan hoef je in ieder geval niet steeds op te staan om wat te pakken en kun je heerlijk tot rust komen.

Of gebruik je je tuin of balkon als werkplek?

Tegenwoordig wordt de tuin ook geregeld gebruikt als werkplek. Wel zo fijn natuurlijk wanneer je thuis werkt en hiermee even een andere omgeving kunt creëren. Vaak zat krijg je in een andere omgeving weer nieuwe inzichten en ideeën, kortom: perfect voor je productiviteit! Maak je werkplek alleen nog prettiger met een handige grote zweefparasol die over je zitplek heen hangt. Zo heb je geen last meer van de zon op je scherm, wat een stuk fijner werkt! En je hoeft ook niet bang meer te zijn om te verbranden.

Of gebruik je je tuin als verlenging van je woonkamer?

Wat we nu ook vaak zien, is dat de tuin een verlengde wordt van je woonkamer. Er komen tuinmeubels met zachte kussens in te staan, mooie handige bijzettafels en een parasol om heerlijk onder in de schaduw te kunnen zitten. Lichte stapelbare krukken zijn daarnaast in de tuin ook ideaal om voor handen te hebben. Wanneer je spontaan gasten krijgt bijvoorbeeld, kunnen ze er op zitten en anders functioneren ze prima als bijzettafeltje. Om je tuin netjes te houden is een kussenbox nog wel een ideale opslagplek om je kussens of andere spullen in op te ruimen. De kussens zijn heerlijk om op te zitten, maar als je ze even niet nodig hebt, staan ze flink in de weg wanneer je geen handige kussenbox hebt.

Ben jij er al helemaal uit wat je wilt in de zomer?

Hopelijk heb je in dit artikel al ideeën op kunnen doen om je tuinset nog passender te maken bij jouw wensen. Mocht je nog meer inspiratie of advies nodig hebben, neem dan eens een kijkje op de website Heuts.nl of breng een bezoekje aan één van onze winkels in Limburg. Een hele fijne zomer gewenst en wellicht tot ziens!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie