Afbeelding
Foto door form PxHere

Wat u ook te vieren heeft, bij Catering Aelsmeer bent u gegarandeerd aan het juiste adres

4 december 2020 om 13:37 Partnercontent

Wat inmiddels bijna 15 jaar geleden begon, in een klein pand, is Catering Aelsmeer tot op heden uitgegroeid tot één van de grootste cateraars in de regio met ruim 400m² keuken. En dit is niet voor niets. Vanaf dag één staat kwaliteit en presentatie bij Catering Aelsmeer hoog in het vaandel. Niets gaat de deur uit, zonder dat de koks er voor 100% achter staan. Er wordt vol liefde en passie gekookt, zeven dagen per week en altijd met dagverse producten. En dat proeft u!

Passende catering voor alle gelegenheden

Catering Aelsmeer is úw partner voor alle geledenheden. Of het nu gaat om een verjaardag, een bruiloft, een zakelijk feest of een uitvaart, bij Catering Aelsmeer bent u gegarandeerd aan het juiste adres voor passende catering.  Zo kunt u bij Catering Aelsmeer onder andere terecht voor:        

  • Buffetten
  • Barbecues
  • Shared dining

Ook de lekkerste borrelhapjes en de heerlijkste diners bestelt u natuurlijk bij Catering Aelsmeer. Wij draaien onze handen niet om voor fantastische high tea of grote foodmarket met verschillende foodstands.

Catering aan huis

Bij Catering Aelsmeer kunt u ook terecht voor catering aan huis. Geeft u thuis een feestje? Of krijgt u met de feestdagen familie of vriendn of de vloer? U kunt bij Catering Aelsmeer ook een kerstdiner voor thuis bestellen. Op deze manier wordt u volledig ontzorgd (dus geen stress), en zorgt Catering Aelsmeer voor een zorgeloos samenzijn.

Wij nemen voor uw catering aan huis graag alle zorg uit handen. Van borrelhapjes tot partytenten en van een diner tot een DJ. Kortom, Catering Aelsmeer regelt de catering bij u thuis tot in de puntjes.

Catering op locatie

Catering nodig op een gehuurde (feest)locatie of op het werk? Ook dat is mogelijk bij Catering Aelsmeer. Bij bezorgen uw catering zeven dagen per week. Altijd gekoeld transport én de buffetten worden warm aangeleverd. Desgewenst met borden, bestek en dranken. De volgende dag komen wij alles weer ophalen, zodat u ook geen omkijken heeft naar de afwas.

Heeft u iets te vieren? Of bent u benieuwd wat Catering Aelsmeer voor u kunt betekenen? Wij zetten ons voor de volle 100% in om er een mooie en waardevolle herinnering van te maken. Wij vinden uw feest belangrijk, wat u ook viert. Dát is wat voor ons telt!

U kunt te alle tijden een vrijblijvende offerte aanvragen, u zit dan nergens aan vast. Heeft u liever persoonlijk contact met een van onze medewerkers? Belt u dan gerust naar 0297-367979 of stuur een mail naar info@cateringaelsmeer.nl. Wij zien er naar uit uw interesse!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie