Afbeelding
Lockerkast

Een lockerkast, De eyecatcher voor je interieur

9 april 2020 om 12:43 Partnercontent

Een lockerkast is niet zomaar een opbergkast, het is ook een echte eyecatcher! Door zijn stoere industriële look valt hij goed op en past hij in vele soorten interieurstijlen. De lockerkast is ideaal te gebruiken als opbergkast, kledingkast of tv-meubel. Lees snel verder, dan praten we je helemaal bij over deze stoere eyecatcher!

Wat voor lockerkast neem jij?
Een lockerkast is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Zo heb je lage lockerkasten die ideaal te gebruiken zijn als dressoir of tv-meubel of hoge lockerkasten die je goed kunt gebruiken als kledingkast. Maar dat is zeker niet het enige. Wat dacht je van een lockerkast als nachtkastje? Handig voor een nachtlampje en het geeft je kamer een stoere industriële look. Wist je dat een lage lockerkast ook ideaal te gebruiken is als bureau? Welke lockerkast je ook zoekt, bij Giga Meubel vind je 'm!

Opgeruimd staat netjes
In je woonruimte heb je natuurlijk ook een plek nodig waar je spullen in kan opbergen die niet zichtbaar hoeven te zijn. Dan biedt een lockerkast zeker uitkomst. Door de vakken die erin zitten kun je je spullen makkelijk en geordend opruimen. Dankzij de deurtjes die dicht kunnen zijn de spullen niet zichtbaar en is je woonruimte opgeruimd en straalt het rust uit.

De juiste kleur
Lockerkasten zijn er in vele kleuren maar welke kleur past in nou in je interieur? Bij een Scandinavisch interieur zou een witte lockerkast erg mooi staan. Heb je meer een klassiek interieur? Ga dan voor een stijlvolle zwarte lockerkast. Ben je juist helemaal weg van het stoere industriële interieur? Dan is een metaal grijze lockerkast de perfect match.

Het onderhouden van je lockerkast
Een lockerkast is zeer eenvoudig te onderhouden, integendeel tot bijvoorbeeld een houten kast. Bij een lockerkast is het geen probleem als je er wat overheen knoeit, je neemt het af met een doekje en maakt het daarna weer droog. Niets meer niets minder. Lockerkasten hebben weinig onderhoud nodig en gaan lang mee. Zo kun je extra lang van je lockerkast genieten!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie