Afbeelding
123 Koeltechniek &Klimaatbeheersing

De juiste conditionering voor de levensmiddelen industrie

30 maart 2020 om 17:04 Partnercontent

Voor agrariërs en speciaalzaken zoals bakkerijen, verswinkels, traiteurs en slagerijen, is een goede conditionering van producten van essentieel belang. De juiste temperatuur is immers bepalend voor de houdbaarheid en kwaliteit van producten. Ook draagt die bij aan de efficiëntie van bepaalde processen. Met geschikte koel- en vriesinstallaties voor ieder product zorgt 123 koeltechniek & klimaatbeheersing bij welke branche dan ook voor het juiste klimaat en het hoogste rendement. Deze West-Friese specialist heeft jarenlange ervaring in het leveren van maatwerk. Producenten van levensmiddelen hebben er zowel de keuze voor standaardinstallaties die zijn af te stemmen op de specifieke situaties, als voor koelinstallaties die speciaal voor hen worden ontworpen. Ook is deze ervaren speler zijn klanten van dienst met onderhoud en reparaties.

Efficiënte koelsystemen
Ronald Nonnekes is het gezicht en de oprichter van 123 koeltechniek & klimaatbeheersing. Met een schat aan ervaring in het oplossen van koeltechnische problemen startte hij in 2001 zijn eigen onderneming. Sinds die tijd weet een gevarieerde klantenkring deze specialist te waarderen vanwege de brede expertise op het gebied van koeltechniek. Het bedrijf is door de jaren heen flink gegroeid. Het team dat in totaal uit zes vakmensen bestaat, bedient bedrijven in heel Nederland door ze te voorzien van efficiënte koelsystemen. Niet voor niets staat 123 koeltechniek bij de vele tevreden klanten bekend als betrouwbare alleskunner in de industriële koeltechniek. Maar ook bij retailers en consumenten zijn Ronald Nonnekes en zijn medewerkers graag geziene gezichten.

A-merken
Bedrijven die op zoek zijn naar koeltechnische oplossingen vinden bij 123 koeltechniek een brede keur aan mogelijkheden in koel- en vriessystemen. De dienstverlening bestaat uit: nieuwbouw, onderhoud, service en advies. Het deskundige team van monteurs maakt het mogelijk om alle specialismen in eigen hand te houden. Deze werkwijze stelt 123 koeltechniek in staat om kwaliteit te leveren en flexibel te werken. Ieder project wordt daarom op korte termijn gerealiseerd. Restaurants, bedrijven uit de levensmiddelenindustrie en agrariërs die op zoek zijn naar complete koel- en vriescellen zijn er aan het juiste adres. Het aanbod varieert van displaykoelingen en gekoelde werkbanken voor in professionele keukens, tot vriesbewaring, het invriezen van producten en gekoelde opslag van groente en fruit. Om goede kwaliteit te waarborgen, wordt louter gewerkt met A-merken die voor alle wensen en eisen de juiste oplossing bieden. Door de nauwe samenwerking met zijn leveranciers is snelle levering gegarandeerd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie