Afbeelding
Bidon

Handige bidons met bedrijfslogo

23 maart 2020 om 08:57 Partnercontent

Een bidon is erg handig, want hierdoor kun je altijd je bidon vullen en heb je vers water bij de hand. Je hoeft dus niet telkens en nieuw plastic flesje te kopen wanneer je water is. Dit is namelijk ook erg slecht voor het milieu, dus je bent enorm duurzaam bezig wanneer je een bidon gebruikt. Een bidon heeft natuurlijk verschillende formaten en daarom kun je kiezen welke handig. Echter kun je een bidon ook bedrukken met een logo, waardoor hij ook nog eens herkenbaar wordt. Niet alleen voor jou, maar ook voor jouw bedrijf. Een bidon is ook nog eens een leuk relatiegeschenk, want van bidons kun je ook niet genoeg hebben. Iedereen laat bidons wel eens ergens slingeren, zoals in een sporttas, in de auto of op andere momenten. Wanneer je hier een logo op laat drukken en dit vervolgens verzendt naar jouw klanten, is jouw bedrijfsnaam beter onder de aandacht. Dit is natuurlijk goed nieuws voor jouw bedrijf.

Wat doet een bidon met bedrijfslogo?
Een bidon sleep je natuurlijk overal mee naartoe. Wanneer hier dus een logo op staat, zullen veel mensen in contact komen met jouw bedrijfsnaam. Des te meer mensen dit zien, hoe beter dit is voor jouw bedrijf. Je wilt natuurlijk een grote naamsbekendheid creëren met jouw relatiegeschenken. Denk dus goed na voordat je een relatiegeschenk uitkiest, want je klanten en relaties moeten dit wel daadwerkelijk gaan gebruiken en niet direct wegleggen in een doos anders is het effect niet zo groot.

Verschillende bedrukte bidons
Bidons bedrukken? Dat kan natuurlijk gemakkelijk, want er is een ruime keuze aan bidons. Deze zijn namelijk in verschillende formaten en kleuren online te vinden. Dit kun je gemakkelijk bedrukken met een logo, want het is groot genoeg. Zorg er dus voor dat je een ontwerp klaar hebt liggen zodat jij je bidon kunt bedrukken met dit ontwerp.

Waar bedruk je bidons?
Waar kun je terecht om bidons te laten bedrukken? Dat kan bij Maxilia, want dit is een betrouwbarre partij wat betreft het bedrukken van relatiegeschenken. Kies een bidon uit die voldoet aan jouw wensen en laat je ontwerp hierop bedrukken, zodat jij binnenkort een grote doos met bidons ontvangt zodat jij je klanten blij kunt maken. Vragen? De specialisten van deze online partij helpen je natuurlijk graag verder dus je kunt gerust even contact met ze opnemen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie