Van links naar rechts: Wouter Tenger-Geurtz (vicevoorzitter Bond van Wapenbroeders Amstelland). burgemeester Tjapko Poppens, Conchita Willems en Cor Bruijn (secretaris).
Van links naar rechts: Wouter Tenger-Geurtz (vicevoorzitter Bond van Wapenbroeders Amstelland). burgemeester Tjapko Poppens, Conchita Willems en Cor Bruijn (secretaris). Gemeente Amstelveen

Conchita Willems teruggetreden als voorzitter Wapenbroeders

14 april 2023 om 07:00 Overig

AMSTELVEEN Conchita Willems is teruggetreden als voorzitter van de afdeling Amstelland van de Bond van Wapenbroeders. Ze was sinds 2008 intensief betrokken bij de afdeling en werd in 2016 voorzitter. Jarenlang heeft zij met veel bezieling bijeenkomsten en lezingen georganiseerd en de vereniging levend gehouden. Nu geeft zij het stokje door aan Henk Lode. 

Burgemeester Tjapko Poppens ontving het bestuur van de Wapenbroeders op het gemeentehuis. Hij bedankte Conchita Willems voor haar tomeloze inzet voor de Wapenbroeders en de Amstelveense gemeenschap. 

De Bond van Wapenbroeders is de oudste en de grootste landelijke algemene vereniging van oud-militairen en actief dienende militairen van de Nederlandse krijgsmacht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie