De A9 bij Amstelveen. Rechts de aanleg van de bypass.
De A9 bij Amstelveen. Rechts de aanleg van de bypass. Google Streetview

Webinar op 25 januari en inloopmarkt op 1 februari voor omwonenden A9

20 januari 2023 om 10:02 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN Rijkswaterstaat houdt weer een webinar en een inloopbijeenkomst voor omwonenden van de A9. Helaas stonden in en bericht hierover in het Amstelveens Nieuwsblad de verkeerde data vermeld. Voor omwonenden uit Amstelveen vindt het webinar plaats op woensdag 25 januari van 20.00 tot 21.30 uur (en niet op 26 januari zoals in de krantenbericht stond vermeld). De inloopbijeenkomst vindt plaats op woensdag 1 februari van 19.00 tot 20.30 uur in Schouwburg Amstelveen (en niet op 2 februari). 


De afgelopen twee jaar zijn vooral voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. Vanaf 2023 start aannemer VeenIX met het ‘echte’ werk. Over de hele lengte worden viaducten en bruggen gesloopt en uitgebreid en er wordt gestart met de bouw van verdiepte ligging in Amstelveen. Om hier ruimte voor te maken. is VeenIx al langere tijd bezig met aanleg van een bypass (tijdelijke rijstroken aan de zuidzijde van de A9). Medio februari wordt het eerste deel van de bypass in gebruik genomen. Eind maart volgt het tweede deel. Rijkswaterstaat wil omwonenden graag over de komende werkzaamheden en de hinder die dat mee kan brengen, informeren. 

Aanmelden voor het webinar kan via bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl. Aanmelden voor de inloopbijeenkomst is niet nodig.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie