Ruud Bottelier en Gert Bohncke.
Ruud Bottelier en Gert Bohncke. Foto: Aangeleverd

Benefietavond in Noorddamcentrum voor Alpe d’Huzes (KWF Kankerbestrijding)

12 januari 2023 om 16:24 Overig

AMSTELVEEN Gert Bohncke (mede-organisator van Rock Urbanus en onder meer de zanger van de band Too Simple) en Ruud Bottelier houden op zaterdagavond 4 februari een benefietavond in het Noorddamcentrum in Bovenkerk. De opbrengst gaat volledig naar de Alpe d’HuZes waar beiden op 1 juni aan deel gaan nemen.

Het doel van Gert Bohncke en Ruud Bottelier is om minstens twee keer de berg op te fietsen. Ze proberen echter om drie maal en mogelijk zelfs vier keer omhoog te gaan. Door bijdragen van donateurs die hun sportieve prestaties steunen, brengen ze geld bijeen voor KWF Kankerbestrijding. Dit onder het motto ‘Opgeven is geen optie’.

Hun partners Petra en Sandra gaan wandelend de berg op. Ze doen dat in het kader van het  Alpe d’HuZus dat een dag eerder plaatsvindt. Uiteraard zamelen ook Petra en Sandra geld in voor het goede doel. De teamnaam van de vier is Lachende Traan.

Tijdens de komende benefietavond in het Noorddamcentrum treden drie bands op: Gert Meets Oscar, The Broken Mules en Too Simple. De benefietavond begint om 20.00 uur en de zaal gaat om 19.30 uur open. De entree bedraagt 10 euro per persoon. Dit bedrag komt volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Tijdens de benefietavond zijn er diverse activiteiten om extra geld op te halen voor het goede doel. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie