De jaarwisseling is in Amstelveen relatief rustig verlopen.
De jaarwisseling is in Amstelveen relatief rustig verlopen. Archief

Relatief rustige jaarwisseling in Amstelveen

1 januari 2023 om 12:30 Overig

AMSTELVEEN De jaarwisseling is in Amstelveen rustig verlopen. De gemeente meldt dat zich er geen noemenswaardige incidenten en verstoringen hebben voorgedaan. 

Politie en handhaving reden gedurende de avond en nacht rond in de wijken van Amstelveen en surveilleerden. Er waren enkele meldingen van brandjes door restanten vuurwerk, overlast door feestende jongeren en een paar ruzies, maar het liep nergens uit de hand.

Eerder op de avond hield de politie wel een man aan die met een auto bij het gemeentehuis geparkeerd stond. Hij had 275 kilo zwaar illegaal vuurwerk bij zich. 

De ambulancedienst Amsterdam-Amstelland had een drukke nacht, met name in Amsterdam. Er zijn op dit moment geen meldingen van agressie tegen hulpdiensten in de regio. Ook de brandweer had het met name druk in Amsterdam. In Amstelveen is er brand geweest in een aantal containers. 

“Dank aan alle medewerkers van politie, handhaving, brandweer en ambulance voor hun inzet voor de veiligheid van onze inwoners deze avond”, aldus de gemeente Amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie