Het parcours tijdens het peuter Festival in de Beweegboxaan de Sportlaan.
Het parcours tijdens het peuter Festival in de Beweegboxaan de Sportlaan. AmstelveenSport

Sporten en bewegen voor jong en oud in kerstvakantie in Amstelveen

24 december 2022 om 11:00 Overig

AMSTELVEEN Tijdens de kerstvakantie heeft AmstelveenSport diverse sportieve activiteiten op het programma staan. Dinsdagmiddag 3 januari kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar zich van 12.00 tot 16.00 uur uitleven tijdens het luchtkussenfestival in de Ben Goudsmithal. Er zijn speciale luchtkussens voor 4- en 5-jarigen aanwezig. Toegang 2 euro. Aanmelden kan via amstelveensport.nl

Amstelveense gamers kunnen op woensdag 4 januari van 10.00 tot 14.00 uur tegen elkaar strijden tijdens het FIFA 23 toernooi in de Beweegbox aan Sportlaan 29. Deelname kost 5 euro. Aanmelden via amstelveensport.nl/fifa23.

Voor de kleinste Amstelveners is er op vrijdagochtend 6 januari het Peuter Festival in de Beweegbox. Ze kunnen klimmen, klauteren, rennen, rollen en springen op een mooi parcours. Speciale gast is Bumba. De toegang is gratis.

DE MEERKAMP Zwembad De Meerkamp staat van zaterdag 24 december tot en met zondag 8 januari in het teken van de kerstvakantie. Elke dag is er recreatiezwemmen: vanaf 12.30 uur ligt de Jungle stormbaan in het wedstrijdbad. Op kerstavond, op zaterdag 24 december en op Oudejaarsdag (zaterdag 31 december) sluit De Meerkamp om 16.00 uur. Eerste en Tweede kerstdag (zondag 25 en maandag 26 december) en Nieuwjaardag (zondag 1 januari) is het zwembad gesloten. 

BEWEEGBANK Inwoners kunnen tijdens de kerstvakantie ook zelf sportief aan de slag.Amstelveen is namelijk sinds dit jaar een flink aantal beweeglocaties rijker. Zo staat er bijvoorbeeld vijf Beweegbanken in Amstelveen. Verder is vorige maand de Kwiek-beweegroute geopend in Westwijk. Ook is het mogelijk om een work-out te doen bij de Urban Gym aan de Poel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie