Mingle Lions met de kerstverrassingsdozen voor ouderen.
Mingle Lions met de kerstverrassingsdozen voor ouderen. Lionsclub Amstelveen Mingle

Lionsclub Amstelveen Mingle verrast 100 ouderen met een kerstcadeau

19 december 2022 om 09:59 Overig

AMSTELVEEN Traditiegetrouw werden ook dit jaar ouderen in Amstelveen door de Mingle Lions verrast met een kerstdoos. Deze 100 verrassingskerstdozen zijn door het Nationaal Ouderenfonds gedoneerd aan Mingle, die door de Lions nog eens extra gevuld werden met versnaperingen en een persoonlijke kerstgroet om zodoende wat meer aandacht tijdens deze Kerst aan de ouderen te kunnen geven. 

In verband met de wet op de privacy beschikken de Lions niet zelf over de adressen waar die dozen naartoe moeten worden gebracht. Participe (de organisatie voor welzijn en maatschappelijk werk) die wel over zo’n adressenbestand beschikt, was bereid de bezorging op zich te nemen. Alle verrassingsdozen zijn inmiddels verdeeld.

Uit de reacties die binnenkomen blijkt dat ook in het welvarende Amstelveen toch veel eenzaamheid onder de ouderen is, hetgeen op te maken is uit één van de onroerende reacties. ‘Fijn dat er iemand aan mij denkt in deze tijd vol met onzekerheden. Jullie doos staat op mijn tafel en telkens als ik daar langs loop kijk ik naar het lieve briefje en de lekkere spulletjes in de doos en voel ik me hierdoor minder alleen. Duizendmaal dank.’

“Zulke reacties sterken ons in de gedachten dit voor volgend jaar zeker weer te gaan organiseren,” zegt Anke Eweg van de Lionsclub Amstelveen Mingle.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie