Afbeelding
Natascha Libbert

Cobra Museumstart Cobra Academy

13 december 2022 om 11:09 Overig Deel je nieuws

Houd jij van kunst? En heb je zin om zelf je handen uit de mouwen te steken en een event te organiseren samen met je vrienden? Meld je dan aan voor de Cobra Academy. Het Cobra Museum voor Moderne Kunst biedt in 2023 vijf jonge mensen tussen 17 en 25 jaar uit Amstelveen de kans om van het museum hún plek te maken.

De Cobra Academy is er voor jonge mensen, of je nu geen genoeg kunt krijgen van beeldende kunst, of juist denkt dat het allemaal wel wat spannender kan. Een jaar lang kom je met vier anderen elke maand bij elkaar en leer je van binnenuit hoe een museum werkt. Je komt zo in aanraking met allerlei kanten van de museumwereld, maar we zijn ook benieuwd naar jouw mening over museumzaken. Hiernaast biedt het Cobra Museum de leden van de Academy de kans om jaarlijks twee eigen evenementen te bedenken en organiseren die helemaal in het teken staat van wat jíj denkt dat een museum interessant maakt voor jonge mensen.

Enthousiast? Kom bij de Cobra Academy! Lees meer via www.cobra-museum.nl en stuur dan je motivatie in een brief of in een video uiterlijk 8 januari 2023 naar activiteiten@cobra-museum.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie