Een eerdere inzamelingsactie bij een AH-filiaal in Amstelveen.
Een eerdere inzamelingsactie bij een AH-filiaal in Amstelveen. Voedselbank Amstelveen

Kerst-inzamelingsactie voor de Voedselbank bij vier AH-filialen in Amstelveen

7 december 2022 om 19:30 Overig

AMSTELVEEN Vrijwilligers van Voedselbank Amstelveen houden zaterdag 10 december een inzamelingsactie voor deze organisatie bij 4 filialen van Albert Heijn in Amstelveen. Het gaat om de filialen aan de Amsterdamseweg, in winkelcentrum Middenhoven, in het Stadshart en aan Maalderij in Bovenkerk.

De vrijwilligers van de Voedselbank worden bij deze actie geholpen door leden van de Lions, Lions Mingle, medewerkers van adviesbureau Eversheds Sutherland (Netherlands) BV uit Amsterdam en leden van de Ladies Circle. Van 10.00 tot 16.00 uur vragen ze bij de ingang van de supermarkt aan de klanten of zij bij het doen van hun boodschappen één of meer producten extra willen kopen en willen doneren. De klanten ontvangen van de vrijwilligers een lijstje met producten waar grote behoefte aan is. De producten zijn speciaal geselecteerd en staan bij elkaar gegroepeerd op een speciale tafel in de winkel. De te doneren producten kunnen tezamen met de boodschappen afgerekend worden aan de kassa.Bij de uitgang staan weer vrijwilligers klaar om de extra ingekochte artikelen in ontvangst te nemen. 

De Voedselbank helpt momenteel 130 gezinnen in Amstelveen, onder wie 135 kinderen tot 12 jaar. Zij kunnen in deze dure tijd extra steun heel goed gebruiken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie