Het Ambassade Hotel is op zoekt naar medewerkers die enthousiast en gastvrij zijn.
Het Ambassade Hotel is op zoekt naar medewerkers die enthousiast en gastvrij zijn. Jan Aukes
BAANDICHTBIJ

Kom speeddaten in het Ambassade Hotel

25 november 2022 om 11:00 Overig

REGIO In 1953 begonnen als een B&B aan de Herengracht; inmiddels een sfeervol hotel met 55 unieke kamers verdeeld over verschillende grachtenpandjes. “Wij zijn een écht familiebedrijf. Dat maakt ons team hecht en de service naar de gast persoonlijk”, leggen HR-medewerkers Jasmine Gunther en Emmy van Dullemen van het Ambassade Hotel uit. “We zijn altijd opzoek naar versterking. Om sfeer te proeven nodigen we je van harte uit op ons Ambassade Career Event op 18 december.”

Kenmerkend voor het Ambassade team zijn de enthousiaste medewerkers; verdeeld over het hotel aan de Herengracht en Singel, het restaurant ‘Brasserie Ambassade’, het wellness centrum ‘Koan Float’ en het boekwinkeltje met ‘Uitgeverij Samsara’ in de 9 Straatjes. Emmy: “Allemaal onderdeel van de Ambassade Group. Eigenaar is Wouter Schopman , die tevens een enorme kunstliefhebber en verzamelaar is. Dat zie je terug in het hotel én de kamers. Er hangt een grote collectie CoBra-kunst en de boekencollectie is uitgebreid. Met regelmaat overnachten hier bekende auteurs, die na afloop een gesigneerd boek achterlaten voor de collectie in de Library Bar. Heel bijzonder.”

Ambassade Career Event
Momenteel staan er verschillende vacatures open. Jasmine: “We zoeken onder andere medewerkers voor housekeeping, bediening, finance, een receptioniste voor het wellness center en een restaurantmanager. Om de sfeer in het hotel te proeven en kennis te maken met team Ambassade, organiseren we op 18 december van 12.00 tot 17.00 uur het Ambassade Career Event. Je kunt bijvoorbeeld speeddaten met medewerkers van verschillende afdelingen, meedoen aan een cocktail- of wijnworkshop of deelnemen aan een kunstrondleiding.”


(H)Echt teamwork
Het Ambassade Hotel zoekt vooral medewerkers die enthousiast en gastvrij zijn. Emmy: “Zoals we met onze gasten omgaan, gaan we ook met elkaar om. Dat is echt een wisselwerking. Met het hele team doen we er alles aan om gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Dit levert ons vaak een nummer-1 positie op Tripadvisor op!” Jasmine:” Ook het welzijn van onze medewerkers is voor ons belangrijk. Een collegiale, respectvolle omgeving waarin je jezelf kunt ontplooien en waar je kunt leren is daarbij cruciaal. De Ambassade Group biedt werknemers - onze Ambassadeurs - ook aantrekkelijke extra’s. Zo kun je hier met korting overnachten, dineren en gratis floaten bij beschikbaarheid. Verder biedt de Ambassade Group opleidings- en doorgroeimogelijkheden en wordt inbreng van nieuwe ideeën enorm gewaardeerd. Kansen genoeg dus!”

Wil je graag komen speeddaten op 18 december? Meld je aan via www.ambassade-hotel.nl/career-event..

Op zoek naar andere vacatures? Kijk dan op baandichtbij.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie