In De Bolder staat van maandag t/m vrijdag van 10.00-12.00 uur en van 14.00-16.00 uur gratis koffie en thee op tafel (mogelijk gemaakt door Wijkkoepel Groenelaan).
In De Bolder staat van maandag t/m vrijdag van 10.00-12.00 uur en van 14.00-16.00 uur gratis koffie en thee op tafel (mogelijk gemaakt door Wijkkoepel Groenelaan). Foto: René de Leeuw

Participe biedt inwoners Amstelveen ‘warme kamer’ in wijkcentra

22 november 2022 om 11:01 Overig

AMSTELVEEN Participe Amstelland opent de deuren van haar wijkcentra in Amstelveen zodat mensen in de koude maanden warm binnen kunnen zitten en tóch kunnen besparen op hun energierekening. Participe sluit zich hiermee aan bij ‘Warme Kamers’, een initiatief van het Leger des Heils. Het doel is dat iedereen in de buurt een warme plek heeft waar hij of zij naartoe kan.

De deuren van de wijkcentra staan volgens Participe uiteraard altijd al voor iedereen open, maar de welzijnsorganisatie wil dat inwoners zich nu extra welkom voelen. Ze kunnen in de wijkcentra terecht om te studeren, een spelletje te spelen met hun kind of gewoon een boek te lezen. Een consumptie is niet verplicht en op verschillende locaties staan voor bezoekers gratis of voor een klein bedrag koffie en thee klaar. Op sommige dagen is er voor een klein bedrag soep verkrijgbaar. 

Kijk voor meer informatie, tijden en locaties op: participe-amstelland.nu/warme-kamers

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie