Team Supplement G met turners Mathilde Pires Silva en Nicky Hoogendijk eindigde op de eerste plaats en Amanda Quak, Britt Spiegelenburg en Diede van Leeuwen van Niveau 4 behaalden de 2de plaats.
Team Supplement G met turners Mathilde Pires Silva en Nicky Hoogendijk eindigde op de eerste plaats en Amanda Quak, Britt Spiegelenburg en Diede van Leeuwen van Niveau 4 behaalden de 2de plaats. United Amstelveen

Turnvereniging United Amstelveen sleept twee medailles in de wacht

21 november 2022 om 10:45 Overig

AMSTELVEEN Turnvereniging United Amstelveen heeft zondag twee medailles behaald tijdens de eerste voorwedstrijd van het seizoen die plaatsvond in de Sport Experience hal in Amsterdam. Team Supplement G met turners Mathilde Pires Silva en Nicky Hoogendijk eindigde op de eerste plaats en Amanda Quak, Britt Spiegelenburg en Diede van Leeuwen van Niveau 4 ontvingen een medaille voor het behalen van de 2de plaats. 

‘Een geweldige prestatie die duidelijk smaakt naar meer,”aldus de turnvereniging. ‘Het was een dubbelfeest voor de gymnasten en voor trainsters Madelon de Koning en Maud Sanders van United Amstelveen, die in het landelijk turnlandschap weer een mooi visitekaartje achterlaten. Op naar de volgende turnwedstrijd!”

Voor meer informatie: www.unitedamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie