Kinderen kunnen plaatsnemen achter het bureau van Sinterklaas om een brief of tekening te maken.
Kinderen kunnen plaatsnemen achter het bureau van Sinterklaas om een brief of tekening te maken. Stadshart Amstelveen

Sint en Piet komen naar Sinterklaas Selfiehuis in Stadshart Amstelveen

19 november 2022 om 14:00 Overig

AMSTELVEEN Nu Sint weer in het land is, is ook het Sinterklaas Selfiehuis in Stadshart Amstelveen weer geopend. Op deze plek wanen jong en oud zich in de werkkamer van Sinterklaas waar verschillende activiteiten te doen zijn en selfie’s gemaakt kunnen worden. Het Selfiehuis is tot en met 5 december iedere woensdag tot en met zondag gratis te bezoeken van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op zondag 27 november komt de Sint van 13.00 tot 17.00 uur samen met de pieten op bezoek in het Selfiehuis en kunnen kinderen met hen op de foto. 

Kinderen kunnen in het Sinterklaas Selfiehuis plaatsnemen achter het bureau om een brief of tekening te maken. Nieuw dit jaar in het Selfiehuis is het hengelen van Sint-schuimpjes. Selfie’s kunnen onder meer gemaakt worden bij de levensgrote pepernotenletters of in het pepernotenwinkeltje. De ingang van het Sinterklaas Selfiehuis is aan Rembrandtweg 6 (naast entree 3 en Le Pain Quotidien) en de toegang is gratis. 

SINT-PUZZELTOCHT Tot en met 4 december kunnen kinderen ook meedoen aan de Sint-puzzeltocht door het winkelcentrum en is er een kleurplatenwedstrijd waar men prijzen mee kan winnen. De deelnamekaart voor de puzzeltocht is op te halen bij het Sinterklaas Selfiehuis of de receptie van Stadshart Amstelveen. Elke deelnemer van de puzzeltocht ontvangt een chocoladeverrassing die wordt aangeboden door HEMA. Verder kunnen de kinderen een Lego-pakket ter waarde van 100 euro winnen van Jase & Joy of een pannenkoekendiner bij Stadscafé de Pannenkoek voor het hele gezin.


Sint en pieten tijdens een eerder bezoek aan het Selfiehuis. - Stadshart Amstelveen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie