Villa Randwijck.
Villa Randwijck. Google Streetview

Film ‘Hetty zingt’ en seniorenpopkoor Lust for Life in Villa Randwijck

20 november 2022 om 07:00 Overig

AMSTELVEEN De interactieve roadshow met het seniorenpopkoor Lust fot Life en de korte ontroerende film ‘Hetty Zingt’ komt vrijdagmorgen 25 november naar Villa Randwijck. De voorstelling laat zien dat het leven niet voorbij is na pensionering en zet mensen aan zelf te gaan zingen of zelfs om een koor te vormen.

De korte film geeft een kijk in het leven van Hetty. Ze zingt in het seniorenpopkoor Lust for Life met anderen die, ondanks alle hobbels op de weg van het ouder worden, leven voor het koor. Zingen maakt ze gelukkig. In de gezongen film raken de generaties elkaar: Terwijl Hetty (1939) en het koor hun tienerliedjes oefenen en zingen, met de beat van de jaren zestig, bezingt Norah (2001) als kleindochter de dingen die het leven Hetty bracht.

De film wordt omlijst met een interactief programma met humor met zang, beweging en uitleg over de invloed van muziek op het brein. Hierna volgt een live-optreden van het koor Lust for Life. De voorstelling duurt 1,5 uur. Na afloop is er ruimte voor napraten. Deze show begint om 11.000 uur in Villa Randwijck aan Catharina van Clevepark 10. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie