Hoek van Holland
Hoek van Holland Michael Harlaar

Strandloop na 6 dagen en 142km voor de Voedselbank succesvol volbracht!

18 november 2022 om 11:48 Overig Deel je nieuws

De gesponsorde strandloop van Hoek van Holland naar Den Helder heb ik gehouden om geld op te halen voor de Voedselbank! Na 6 dagen bezig te zijn geweest en 142km te hebben afgelegd kwam ik op 17 november in Den Helder aan. De reacties onderweg waren hart verwarmend. Spontane donaties het resultaat. De Voedselbank heeft geld nodig. Steeds meer huishoudens uit de middeninkomens moeten aankloppen bij de Voedselbank. De nood is hoog en geld is daarom nog steeds hard nodig. Ook na het succesvol afronden van deze 6 dagen komt daar bij de Voedselbank geen verandering in. Mijn oproep aan alle Amstelveners> doneer !

Op de site van de Voedselbank staat inmiddels diverse blogs van mijn hand. Het verteld het verhaal van de afgelopen 6 dagen en alle belevenissen. Ook kunt u NH Radio, oftewel Radio Noord Holland volgen, alwaar ik reeds 2 interviews heb mogen geven. Hou mij in de gaten, want de actie is niet ten einde. Stort geld voor de Voedselbank!

https://voedselbankamstelveen.kominactievoordevoedselbank.nl/actie/michael-harlaar/updates/19541-dag-6-etappe-6-callantsoog-den-helder

Scheveningen
Onderweg
Egmond aan Zee
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie