Afbeelding
Archief BDU

Bestuurslid en Lid van Verdienste van RODA’23 Pascal Zegwaard overleden

9 november 2022 om 13:47 Overig

AMSTELVEEN Pascal Zegwaard, bestuurslid en Lid van Verdienste van RODA’23, is zondag 6 november op 45-jarige leeftijd overleden. Hij overleed aan de gevolgen van een ernstige hersenbloeding waardoor hij begin dit jaar werd getroffen. Bij de voetbalvereniging is met groot leedwezen gereageerd op het overlijden van de clubman in hart en nieren. 

Op zaterdag 12 november vindt het afscheid van Pascal Zegwaard plaats bij RODA ’23. Vanaf 14.30 uur zal het complex aan de Noorddammerweg voor iedereen toegankelijk zijn om op een gepaste manier afscheid te kunnen nemen. 

In overleg met de familie heeft het bestuur van de voetbalvereniging in samenwerking met de KNVB besloten om zaterdag 12 november alle wedstrijden (zowel uit als thuis) te laten vervallen. De wedstrijden zullen op een later moment ingehaald worden.

 In het clubgebouw is ook een plek ingericht waar iedereen door middel van een bloemetje, een minuut stilte of op andere wijze stil kan staan bij het overlijden van Pascal Zegwaard. De uitvaart vindt in besloten kring plaats.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie