Sven Vismans.
Sven Vismans. Aangeleverd

Sven Vismans start als Projectleider Sportstimulering bij AmstelveenSport

8 november 2022 om 13:57 Overig

AMSTELVEEN Het team van AmstelveenSport is sinds 1 november versterkt met Sven Vismans. Als Projectleider Sportstimulering richt hij zich op het neerzetten en uitbreiden van de evenementen van AmstelveenSport. Svens roots liggen in Amstelveen, hij ging naar het Amstelveen College en was lid van Martinus. Na een spectaculaire volleybalcarrière is hij er nu weer terug.

Het eerste evenement waar Sven zich mee bezig zal houden is het Amstelveens Sportgala dat, na twee jaar afwezigheid traditiegetrouw aan het begin van het nieuwe jaar plaatsvindt. Daarna gaat hij onder andere aan de slag met bestaande en bekende evenementen als de Zwem4daagse en de Nationale Sportweek en nieuwe concepten als Amstelveen Beach Event op het Stadshart en De Poeldag, de watersportdag op De Poel. “AmstelveenSport wil sport en bewegen nog beter op de kaart zetten in Amstelveen, dit willen we doen door het hele jaar door evenementen te organiseren. Sven is de ideale persoon om deze ambitie van AmstelveenSport vorm te geven”, zegt Heleen van Ketwich Verschuur, directeur AmstelveenSport.

Sven is geen onbekende in de evenementenorganisatie. Jarenlang werkte hij mee aan evenementen voor The Beach in Aalsmeer. In The Beach en bij Martinus in Amstelveen begon hij ooit met volleyballen. Uiteindelijk werd hij NL Kampioen Beachvolleybal en nam hij deel aan het WK en EK Beachvolleybal in Nederland. Als sporter is hij zelf te gast geweest op het Amstelveens Sportgala. “Nu mag ik het Sportgala zelf organiseren, hoe mooi is dat. De cirkel is rond”, zegt Sven Vismans. Hij vervolgt: “Met mijn topsport achtergrond, Amstelveense roots en evenementen organisatie skills kan ik een toegevoegde waarde leveren aan het team van AmstelveenSport. Alle ingrediënten zijn aanwezig om samen heel veel mooie evenementen neer te zetten! Ik ben dan ook erg blij en dankbaar dat ik deze kans krijg om dit te gaan doen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie