Burendag.
Burendag. Cobra Museum

Samen aan schilderij werken op Burendag in Cobra Museum

18 september 2022 om 15:00 Overig

AMSTELVEEN Het Cobra Museum in Amstelveen doet op zaterdag 24 september aan de landelijke Burendag. Tussen 14.00 en 16.00 uur zijn inwoners van Amstelveen welkom om mee te komen werken aan een bijzonder gemeenschappelijk schilderij onder de titel ‘Beter een goede buur…’ Op dit kunstwerk kunnen deelnemers iets van zichzelf achterlaten als ‘buur’ van het Cobra Museum. 

Het werk wordt gemaakt in Cobra-stijl dus deelnemers kunnen zich vrij voelen om er met verf, krijt, potlood en allerlei andere materialen iets moois van te maken. Ondertussen staat de koffie klaar en kan een ‘buren-praatje’ gemaakt worden met de andere deelnemers.

Deze activiteit heeft een vrije inloop. Belangstellenden kunnen op elk tijdstip tussen 14.00 en 16.00 uur langskomen. De locatie is de Voordrachtzaal, tussen de kunstwerken van de tentoonstelling Verzameld voor Amstelveen. Om gratis toegang te krijgen tot deze tentoonstelling en de activiteit ‘Beter een goede buur…’ moeten bezoekers iets meenemen waarmee ze kunnen aantonen dat ze in Amstelveen wonen.

Na afloop komt het schilderij op de ramen van de Voordrachtszaal van het museum te hangen, zodat het gezamenlijke werk goed zichtbaar is voor de buurt. Hier zal het gezamenlijke schilderij nog een week blijven hangen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie