Save the date en Enjoy!(n) the Party
Save the date en Enjoy!(n) the Party Eigen beheer

Werkzaam in of om Amstelveen? Enjoy(n) the party op de dag van de pm’er

Overig Deel je nieuws

15 september 2022 is het wederom de dag van de Pedagogisch Medewerker. Nu kun je natuurlijk iedereen in je organisatie een doos Merci geven, maar daar denkt Enjoy! Childcare uit Amstelveen anders over. Zij organiseren een feest voor hun eigen collega’s en alle collega’s van alle andere kinderopvang organisaties in en om Amstelveen. Over collegialiteit gesproken!

Samen is alles leuker. Daarom gaat Enjoy! Childcare uit Amstelveen net even een stap verder op de Dag van de Pedagogisch Medewerker. Alle collega’s van alle kinderopvangorganisaties in en om Amstelveen zijn welkom op hun feest onder het motto ‘samen brengen we ze groot. En dat moeten we vieren. Ook samen!’

ZIN IN EEN FEESTJE?

Werk jij bij Kinderrijk, Mirakel, Blub zegt de Vis, Villa Bambini, de Stoel, Big Ben Kids, Partou, Speel-Inn, Robinson, de Kinderkorf, CompaNanny, Solidoe of bij welke andere kinderopvang organisatie in of om Amstelveen dan ook en heb je zin in een feestje?

Ga borrelen, netwerken, dansen, ontmoeten, ervaringen delen en lol maken op donderdag 15 september bij Enjoy! Childcare in Amstelveen. Van stagiair tot hoogste pief! Wil je een collega meenemen, dat mag natuurlijk ook. 

Bestel hier je gratis tickets en Enjoy!(n) the Party

https://www.eventbrite.com/e/tickets-enjoyn-the-party-391506776307 

advertentie
advertentie