Tips voor de rijbewijskeuring
Tips voor de rijbewijskeuring Rijgoedgekeurd

Rijbewijskeuring Tips van Rijgoedgekeurd - Voorkom onvoorziene kosten en vertraging

Overig Deel je nieuws

Het CBR heeft onlangs een nieuwe stap gezet om de rijgeschiktheid procedure verder te digitaliseren. Dit betekent dat iedereen die een medische keuring moet ondergaan, voor het verlengen van het rijbewijs, een ZD-code (ZorgDomein code) krijgt toegestuurd via het digitale portaal van het CBR. Wegens de verplichte medische keuring voor 75+’ers, wordt voornamelijk de ouderen populatie onderworpen aan het digitale proces. Het gevolg is dat er regelmatig situaties voordoen waarbij onduidelijkheid leidt tot vertraging en onvoorziene kosten in de rijbewijskeuring procedure. Dit had in de meeste gevallen voorkomen kunnen worden met een aantal simpele tips.

Onze organisatie, genaamd Rijgoedgekeurd, zet zich in om een brug te slaan tussen de groep ouderen en de digitalisering van de rijbewijskeuring door het CBR. Rijgoedgekeurd is opgericht als initiatief van jonge en gedreven artsen met achtergronden uit verschillende specialismen. Wij delen onze informatie en tips met de wijkcentra van Participe in Amstelveen. Daarnaast verrichten wij rijbewijskeuringen in ontmoetingscentrum De Meent op woensdagen.

Op onze gebruiksvriendelijke website https://rijgoedgekeurd.nl/ helpen wij u stap voor stap door de rijbewijskeuringsprocedure. Door gebruik te maken van ons stappenplan en tips, heeft u de garantie op een goed en vlot verloop van uw rijbewijskeuring.

Komt u er niet uit? Bel ons dan gerust op het telefoonnummer 085-0041966.

Afspraken kunt u maken op https://rijgoedgekeurd.nl/ of telefonisch.

advertentie
advertentie