Afbeelding
Saskia Boelsums

Masterclasses Natuurfotografie in Museum JAN

22 juli 2022 om 11:15 Overig

AMSTELVEEN Na een groot succes van de eerdere masterclasses organiseert Museum JAN twee nieuwe. Ditmaal is de tentoonstelling van kunstenaar Saskia Boelsums het vertrekpunt van de masterclasses en staat natuurfotografie centraal. De lessen worden gegeven op zondag 14 en 28 augustus van 14.00 tot 16.00 uur.

Tijdens de eerste les, op zondag 14 augustus, trekken de deelnemers er met de camera op uit om foto’s te maken van het Amstelveense landschap. Op de eigen spiegelreflexcamera, systeemcamera of smartphone, leren de deelnemers onder begeleiding van de gespecialiseerde gastdocent Corine Zijerveld, de mooiste landschapsfoto’s te maken.

De tweede les, op zondag 28 augustus, staat de nabewerking van beeld centraal. Saskia Boelsums is na het fotograferen nog lang bezig met de nabewerking ervan. Ze besteedt uren aan het perfectioneren van haar landschappen. Tijdens deze masterclass zal gastdocent Jasmijn Weenink van Jasmijn Fotografeert demonstreren hoe je foto’s kundig kunt nabewerken in Adobe Lightroom.

Deze masterclasses zijn geschikt voor verschillende niveaus. Ze kunnen samen of los gevolgd worden. Deelnemers wordt gevraagd een eigen camera mee te nemen (spiegelreflexcamera, compactcamera, systeemcamera, smartphone). Elke les begint met een kijkervaring in Museum JAN.

Prijs per masterclass is 12,50 euro. Wie beide masterclasses volgt betaalt 20 euro. (inclusief entree)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie