Afbeelding
Politie.nl

Vrijgelaten man weer aangehouden in zaak overleden Amstelveense (26)

14 september 2020 om 08:00 Overig

AMSTELVEEN De 33-jarige man die eerder verdacht werd van betrokkenheid bij de dood van een 26-jarige vrouw uit Amstelveen, is dit weekend opnieuw aangehouden. Volgens de politie is er een nieuwe verdenking tegen hem van poging tot doodslag, die enkele uren voor haar overlijden gepleegd zou zijn. 

In de nacht van dinsdag op woensdag kwam rond 4.45 uur op de meldkamer van de politie een melding binnen van een reanimatie van een vrouw in een woning aan de Suze Groeneweglaan . Reanimatie mocht echter helaas niet meer baten, de 26-jarige vrouw overleed in de woning. De politie stelde een onderzoek in omdat de omstandigheden waaronder de vrouw dood werd aangetroffen als verdacht werden gezien. Haar 33-jarige partner werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar dood. De politie concludeerde na het onderzoek in eerste instantie dat er geen sprake was van een misdrijf en de man werd vrijgelaten.  

Kort daarna meldde de politie dat er nieuwe ontwikkelingen waren. Op basis van nader onderzoek ontstond een nieuwe verdenking tegen de man en is hij opnieuw aangehouden.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie