Platform C biedt ook weer cursussen voor wie wil leren tekenen, schilderen of aquarelleren.
Platform C biedt ook weer cursussen voor wie wil leren tekenen, schilderen of aquarelleren. Pixabay

Platform C start in januari met nieuwe creatieve cursussen en taallessen

7 december 2022 om 07:00 Onderwijs

AMSTELVEEN Platform C start in januari in Amstelveen met het nieuwe cursusblok. Belangstellenden kunnen zich vanaf heden inschrijven. Het cursusprogramma is verdeeld over zes disciplines: muziek, dans, urban arts, beeldende kunst, talen en media. Er zijn zowel cursussen voor de allerkleinsten als voor, jongeren en volwassenen.

MUZIEK In het nieuwe jaar beginnen  er vier nieuwe muziekcursussen voor de leeftijdsgroepen tot 6 jaar en vanaf 21 jaar. Kinderen kunnen de cursus ‘Muziek voor baby’s en peuters’ volgen. Tijdens deze cursus worden kinderen samen met hun ouders, verzorgers, opa, oma of oppas creatief gestimuleerd. Voor beiden moet er volgens de aankondiging een wereld open tijdens deze cursus. Voor volwassenen zijn er ook de cursussen: ‘Basiscursus Muziek Volwassenen’, ‘Projectorkest’ en ‘Projectorkest harp’. Deze combinatie van cursussen zorgt voor een aanbod voor ieder niveau.

DANS Op het gebied van dans worden er drie nieuwe cursussen aangeboden. Voor kinderen en volwassenen staan er danscursussen op het programma waarbij zij zich bewust kunnen worden van hun lichaam, de ruimte en hun emoties. Ook leren ze zich ontwikkelen op het gebied van coördinatie en muzikaliteit.

URBAN ARTS Ook binnen de discipline urban arts worden er drie nieuwe cursussen aangeboden voor verschillende leeftijdsgroepen. Deelnemers leren werken aan flow en ritme om uiteindelijk een kijkje te nemen naar de performance van een nummer, of om een eigen ‘piece’ te spuiten. 

TALEN Met de nieuwe taalcursussen van Platform C kunnen deelnemers Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Koreaans, Japans of Gebarentaal leren. Alle cursussen worden gegeven op verschillende niveaus. Door middel van een intakegesprek bepaalt de docent met welk instroomniveau de deelnemer kan starten.

TEKENEN EN SCHILDEREN Platform C biedt ook weer cursussen voor wie wil leren tekenen, schilderen of aquarelleren, of meer wil weten over kunstgeschiedenis. In totaal staat elf nieuwe creatieve cursussen op elk niveau op het programma.

MEDIA Ook op het gebied van media valt er volgens Platform C veel te leren bij de instelling. Tijdens de cursus ‘Filmen en Vloggen met je Smartphone’ leren jongeren van 12 tot en met 20 jaar alle basiskneepjes van het vak door de theorie direct toe te passen in de praktijk. 

Voor meer informatie over het aanbod en aanmelding: platform-c.nu.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie