Trenth uit Den Haag is een van de drie aanstormende bands die donderdag in P60 in Amstelveen staan.
Trenth uit Den Haag is een van de drie aanstormende bands die donderdag in P60 in Amstelveen staan. Pr/Trenth

Drie aanstormende bands in poppodium P60

8 april 2023 om 16:00 Muziek

AMSTELVEEN De aanstormende bands Fuzzy Teeth en Trenth uit Den Haag en de Amsterdamse band Liam Pek treden donderdagavond 13 april op in Poppodium P60 in Amstelveen. De veelbelovende bands staan op P60’s Radar.

De programmering van de avond is zeer divers. Fuzzy Teeth (gitarist en songwriter Anthony Koenn) speelt alternatieve pop-muziek waarbij hij wordt ondersteund door een groovy band. De eigenzinige formatie Liam Pek haalt inspiratie uit zeer uiteenlopende genres, zoals blues, progressive rock, jaren ‘70 pop en jazz.

De muziek van Trenth is van geheel andere orde. De band combineert lyrische, shockerende poëzie met harde grunge en punk. Trenth vertegenwoordigt volgens gitarist Guus van Diemen een nieuwe manier van muziek overbrengen: de teksten zijn literair en spreken een nieuwe manier van kijken naar eeuwige, menselijke problematiek, waarbij actuele thema’s niet uit de weg worden gegaan. Threnth brengt deze week een nieuwe single uit.

P60´s radar begint donderdag om 20.30 uur. Tickets kosten 10 euro in de voorverkoop en 12 euro aan de zaal. Voor meer informatie: p60.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie