Het Nederlands Filmorkest.
Het Nederlands Filmorkest. Pathé

Kans op tickets filmconcert na aanmelden voor nieuwsbrief A’veens Nieuwsblad

27 januari 2023 om 12:08 Muziek

AMSTELVEEN Behalve in de krant is het Amstelveense nieuws ook te volgen op amstelveensnieuwsblad.nl. Wie het lokale nieuws dagelijks in de mail wil ontvangen kan zich op deze site abonneren op de nieuwsbrief van amstelveensnieuwsblad.nl. Inwoners van Amstelveen die dat voor maandag 30 januari doet maakt kans op twee kaartjes voor een concert dat het Nederlands Filmorkest op zondagmiddag 5 februari geeft in Pathé-filmtheater Tuschinski in Amsterdam. Hoe je hiervoor in aanmerking kan komen, staat onderaan dit artikel.

Het Nederlands Filmorkest brengt op 5 februari het 2,5 uur durende muziekspektakel ‘Through Composers’ Eyes’. Het orkest bestaat uit 50 muzikanten en wordt aangevuld met een 20-koppig koor. Het concert wordt omlijst met op maat gemaakte filmbeelden. De presentatie is in handen van Matthijs Kieboom. Het concert begint om 15.00 uur. 

Vorige week plaatste de redactie een oproep om iemand aan te melden die vier toegangskaartjes verdient voor het speciale optreden. Daarop zijn diverse reacties binnengekomen en deze week worden de winnaars getrokken. Daarnaast mag de redactie in samenwerking met Pathé nu ook een aantal kaartjes (per twee) voor het concert beschikbaar stellen voor inwoners die zich aanmelden voor onze nieuwsbrief en pons daarna per e-mail aan melden dat ze kans willen maken op de kaartjes.

Wie in aanmerking wil komen voor de kaartjes moet na de aanmelding voor de nieuwsbrief een e-mail sturen naar amstelveensnieuwsblad@bdu.nl met als onderwerp ‘Filmconcert’ en met vermelding van de twee namen voor wie de kaartjes bestemd zijn. Helaas stond deze week in de papieren editie van het Amstelveens Nieuwsblad een verkeerd e-mailadres voor deze actie vermeld. Excuus hiervoor namens de redactie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie