Scène uit 'Helden van Toen' van The Legends
Scène uit 'Helden van Toen' van The Legends Eric van Nieuwland

The Legends brengen muzikaal eerbetoon aan ‘Helden van toen’ in Amstelveen

14 januari 2023 om 16:00 Muziek

AMSTELVEEN In hun tiende avondvullende theaterprogramma nemen The Legends met zangeres Tess Merlot het publiek mee in een eigenzinnige tocht langs hun helden. Daarbij passeren fenomenen als Jacques Brel, Frank Sinatra, Ramses Shaffy, Doris Day en Toon Hermans de revue. De voorstelling is op vrijdag 27 januari in Schouwburg Amstelveen te zien. Voorafgaand geven zanger/trompettist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens een gratis inleiding.

De twee muzikanten vormen al jaren het kloppend hart van de band The Legends. Speciaal voor deze jubileumvoorstelling slaat de band de handen ineen met regisseur en theaterlegende Karel de Rooij die eerder samenwerkte met Percossa en de Ashton Brothers. Deze daagde hen uit om meer dan ooit zichzelf te laten zien in dit meeslepende persoonlijke programma waarin evergreens als ‘Love me tender’, ‘One for my baby’ en ‘Ne me quitte pas’ dan ook zeker niet zullen ontbreken.

Voorafgaand aan de voorstelling in Schouwburg Amstelveen is er een gratis inleiding waarin Michael Varekamp en Wiboud Burkens een kijkje achter de schermen geven over het tot stand komen van de voorstelling en leuke anekdotes vertellen.

Voor meer informatie: schouwburgamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie