Het Celtic Folk Festival komt 1 oktober naar Amstelveen.
Het Celtic Folk Festival komt 1 oktober naar Amstelveen. Foto: Rapalje

Celtic Folk Festival in Poppodium P60

17 september 2022 om 08:00 Muziek

AMSTELVEEN De uit Groningen afkomstige folkband Rapalje komt op zaterdag 1 oktober met hun Celtic Folk Festival naar de Poppodium P60 in Amstelveen. Tijdens deze avond wordt het publiek niet alleen getrakteerd op een optreden van deze bekende band, maar treedt ook onder andere de groep Pyrolysis op.

Tijdens het Celtic Folk Festival neemt Rapalje het publiek mee op reis door de wereld van de Ierse, Schotse en Nederlandse folkmuziek. Tijdens de show kan het publiek genieten van meezingers als ‘The Drunken Sailor’, ‘Whiskey in the Jar’ en ‘Wat Zullen We Drinken’. Ook brengt de band onder andere de door de hitserie ‘Outlander’ bekend geworden ballade ‘The Skye Boat Song’ ten gehore.

Rapalje heeft al drie keer de Fantasy Award voor Beste Live Act NL/BE in de wacht gesleept. Tijdens het Celtic Folk Festival neemt de groep hun nieuwe gastviolist Sebastiaan Hidding mee, onder andere bekend van The Highland Sell-Outs en The Dolmen.Verzorgen Rosalie Wagenaar en haar zusje Madelief Ierse dans tijdens het optreden van Rapalje. De twee zijn 7 oktober ook op tv zien met hun auditie bij het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent (RTL4).

Tijdens het Celtic Folk Festval treedt ook de groep Pyrolysis op, een jonge en energieke akoestische folk band. Pyrolysis bestaat uit vijf jonge muzikanten die bouzouki, accordeon, bodhrán, viool en bas spelen. Tot slot staat een solo-optreden van William, de frontzanger van Rapalje, op het programma.

Voor meer informatie en kaarverkoop: p60.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie