P60 verandert een middag lang in een discotheek compleet met disco-light.
P60 verandert een middag lang in een discotheek compleet met disco-light. Pixabay

Terug in de tijd met ‘Disco als vanouds’ voor senioren in P60

28 augustus 2022 om 09:00 Muziek

AMSTELVEEN My Generation en de Clip Club brengen op dinsdag 6 september van 14.00 tot 16.00 uur ‘Disco als vanouds’ voor senioren in P60. Speciaal voor deze activiteit verandert het poppodium een middag lang in een discotheek compleet met disco-light. DJ Casper van The Clip Club brengt de beste nummers uit de jaren ‘60, ‘70 en ‘80 ten gehore. Daarbij toont hij ook bijbehorende originele videoclips op grote videoschermen. De toegang is gratis.

Mij Generation biedt sinds 2 jaar op de eerste dinsdagmiddag van de maand activiteiten voor zestigplussers in P60. In het café van het poppodium klinkt dan niet zelden veel gelachen vertier en de beste muziek uit de jaren 60 tot heden. De activiteiten zijn gericht op muziekliefhebbers die op hun ‘oudedag’ niet achter de geraniums willen zitten.

My Generation is een samenwerking tussen Poppodium P60 en Amstelring en heeft inmiddels een populaire programmering neergezet. Naast het informele cultuurcafé op de eerste dinsdagmiddag van de maand repeteert het  My GenerationRockkoor elke dinsdag in de grote zaal van het poppodium.

Wie meer informatie wil kan een berichtje sturen naar mygeneration@amstelring.nl of gewoon een keertje binnenlopen op dinsdag 6 september.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie