Afbeelding
Politie.nl

Politie zoekt getuigen van schietincident in Smeenklaan in Amstelveen

17 januari 2023 om 16:53 Misdaad

AMSTELVEEN Maandagavond 16 januari heeft een schietincident plaatsgevonden in de centrale hal van een pand aan de Smeenklaan in Amstelveen. De politie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

Om 22,10 uur kreeg de politie een melding van een harde knal uit de omgeving van de Amsterdamseweg. Er gingen direct meerdere politie-eenheden die kant op. Zij troffen geen gewonden aan, maar wel sporen van een schietincident in een pand aan de Smeenklaan. Door een getuige is gezien dat er twee mogelijke verdachten zijn weggereden in een kleine zwarte auto.

De recherche en forensische opsporing doen onderzoek naar de toedracht van dit incident.

Het team komt dan ook graag in contact met getuigen en/of betrokkenen. De politie is op zoek naar mensen die iets is opgevallen rond 22.00 uur op of in de omgeving van de Smeenklaan, of die beelden hebben (deurbel of dashcam) die kunnen helpen bij dit onderzoek. Contact opnemen kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (zaaknummer is: PL1300-2023012539).

Informatie kan ook online aan de politie doorgegeven worden via een tipformulier. Via dat formulier kunnen ook beelden meegezonden worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie