Afbeelding
Politie.nl

Politie zoekt getuigen van mishandeling Amstelvener in nachtbus

2 oktober 2022 om 12:10 Misdaad

AMSTELVEEN In de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 september liep een 21-jarige man uit Amstelveen zwaar letsel op door een mishandeling in een nachtbus. De politie zoekt getuigen.

De Amstelvener stapte rond 4.15 uur samen met een vriend in het stadshart op de nachtbus N57 die richting Aalsmeer ging. Al vrij snel werd duidelijk dat er een grimmige sfeer hing in de bus en kregen de twee vrienden een conflict met twee voor hun onbekende mannen. Eerst bleef het bij een woordenwisseling, maar op een gegeven moment werd het fysiek. Er werd over en weer geslagen en bij de halte Sportlaan ging de deur open en verplaatste het gevecht zich naar buiten.

Buiten de bus kreeg het slachtoffer een stoot en viel neer. Op de grond liggend, kreeg hij nog meer klappen van één van de mannen. Zijn vriend was in gevecht met de andere man. Door toedoen van een omstander kon de mishandeling en de vechtpartij gestopt worden en stapten de twee onbekende mannen weer de bus in. Het slachtoffer ging direct naar het ziekenhuis waar bleek dat zijn kaak op meerdere plaatsen gebroken is.

SIGNALEMENT Het slachtoffer omschreef de mannen aan de politie als volgt. Man 1 is ongeveer 1,80 meter lang, heeft een blanke huidskleur en droeg een zwart/donkerblauwe jas. Man 2 is circa 1,85 meter lang, heeft een blanke huidskleur, bruine krullend haar met opgeschoren zijkanten. Hij droeg een wit T-shirt.

GETUIGEN GEZOCHT De recherche heeft deze zaak in onderzoek en komt graag in contact met getuigen die de mishandeling in de bus en/of bij de Sportlaan gezien hebben. Wie getuige is geweest van de mishandeling of andere informatie heeft die belangrijk kan zijn voor het onderzoek, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2022206580. Anoniem melden kan ook. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Of vul het tipformulier op politie.nl in.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie