Afbeelding
Politie.nl

Politie zoekt getuigen van overval op inzittenden auto in Texelstraat Amstelveen

16 september 2022 om 10:42 Misdaad

AMSTELVEEN De politie is op zoek naar getuigen van gewapende overval op twee personen die in een auto in de Texelstraat in Amstelveen-Noord zaten. De overval vond op woensdag 31 augustus rond 22.00 uur plaats. 

De twee inzittenden werden onder dreiging van een vuurwapen overvallen door twee mannen. Na de overval renden de daders weg in de richting van de Rembrandtweg. De geschrokken slachtoffers alarmeren direct de politie die een zoekactie in de omgeving startte. Daarbij werden de overvallers echter niet meer aangetroffen.

De overvallers zijn beide tussen de 18 en 20 jaar oud en rond de 1,70 meter lang. De ene heeft een blanke huidskleur, een mollig postuur en opvallend rood, kort opgeschoren haar. De ander heeft een licht getinte huidskleur, heeft een slank postuur en zwart, krullend opgeschoren haar.

Wie informatie heeft over deze zaak kan contact opnemen met de recherche via 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem.). De politie is ook geïnteresseerd in mogelijk camerabeelden van deurbelcamera’s.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie