Afbeelding
Pixabay

Dagelijks activiteiten in warme kamer MOC Buurtkamer KKP in kerstvakantie

24 december 2022 om 08:00 Maatschappelijk

AMSTELVEEN De warme kamer In MOC Buurtkamer Keizer Karel Park (KKP) is elke dag open in de Kerstvakantie. Wijkbewoners zijn van zaterdag 24 december tot en met zondag 8 januari dagelijks welkom van 12.00 tot 14.30 uur in MOC aan Lindenlaan 75 te Amstelveen. Er vinden diverse activiteiten plaats en er zijn koffie, thee en lekkere hapjes. De toegang is gratis.

Het programma begint op zaterdag 24 december met een lekkere lunch vanuit het Café Internationale. Op zondag 25 december volgt ‘Kerstverhalen uit diverse landen’. Dorien Mijksenaar bespreekt met bewoners hoe Kerst in andere culturen wordt gevierd en waarom hebben wij een kerstboom in huis hebben. Op maandag 26 kunnen bezoekers elkaar bij ‘MOC MIX’ elkaar ontmoeten in een warme kamer met diverse hapjes en hapjes.

Dinsdag 27 december staan taalspelletjes met taaldocenten op het programma. Woensdag 28 december volgt een gezellige middag met de Katholieke Ouderen Bond (KBO). Op donderdag 29 december wordt in ‘De Tafel van ED’ een lekkere lunch verzorgd door Team ED.

Vrijdag 30 december staat een Eritrese middag op het programma met een Eritrese koffieceremonie en diverse hapjes. Zaterdag 31 december kunnen wijkbewoners samen met Oud en Nieuw vieren met oliebollen en champagne. Op zondag 1 januari is het vertrouwde Zondagmiddagcafé speciaal voor de ouderenweer even terug voor een praatje, spelletje en wat lekkers.

Op maandag 2 januari kunnen bewoners in ‘MOC MIX’ elkaar weer ontmoeten in een warme kamer met diverse hapjes en hapjes. Op dinsdag 3 januari worden er weer taalspelletjes gespeeld met de taaldocenten.

Op woensdag 4 januari staat Indiase middag op het programma met Indiase snacks en een workshop Kerstbomen kleien verzorgd door Namaha Pottery. Op donderdag 5 januari wordt er weer een lekker lunch verzorgd door Team ED.

Op vrijdag 6 januari wordt een Arabische middag gehouden met diverse hapjes. Ook kunnen bezoekers meer leren over de Arabische cultuur. Zaterdag 7 januari volgt een Somalische middag met diverse Somalische hapjes en activiteiten. Het kerstvakantieprogramma wordt op zondag 8 januari met ‘Salsa Zondag’ met om 14.00 uur een salsaproefles

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie