Feestelijke paasverpakking met eitjes voor 3 repen melk chocolade met Karamel & zeezout voor € 12,50.
Feestelijke paasverpakking met eitjes voor 3 repen melk chocolade met Karamel & zeezout voor € 12,50. Fotografie: Edwin Barentsen

St. Urbanus Chocolade - AMSTELVEENS NIEUWSBLAD EN LEZERS BEDANKT

16 maart 2023 om 15:05 Lokaal Deel je nieuws

Op derde Paasdag 2019 zijn wij van de St. Urbanus Chocolade gestart met de verkoop van repen chocolade. Eerst in de smaken wit, puur en melk. Onlangs is daar melk met karamel & zeezout aan toegevoegd.

Wij gaan na vier jaar op derde Paasdag 2023 stoppen met de verkoop van de St. Urbanus Chocolade. Daarbij willen we onze trouwe sponsor Het Amstelveens Nieuwsblad en u als lezer enorm bedanken. 

----------------------------------------------

Lezersaanbieding

Eenmalige paasverpakking van 3 repen in de smaak melk met karamel & zeezout incl. een zakje paaseitjes. Deze 700 gram aan chocolade wordt voor € 12,50 gratis bij u thuisbezorgd in Amstelveen, Aalsmeer, Ouderkerk, Nes en Kudelstaart. Bestel via www.helponsuitdebrand.com of via e-mail chocolade@helponsuitdebrand.com. Wacht niet lang want op=op.

----------------------------------------------

Voor alle Amstelveners en andere trouwe kopers gaan we nog één keer helemaal los in het weekend van vrijdag 24 maart en zaterdag 25 maart 2023. Dan bieden we een feestelijke duoverpakking van 500 gram aan met paaseitjes bij Albert Heijn Bovenkerk, Albert Heijn Westwijk en bij de St. Urbanuskerk.

Wij verkochten de afgelopen vier jaar ca. 35.000 repen en met alle acties brachten we € 140.000, – bij elkaar. De gelden zijn overgemaakt aan de stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus. Zij zorgen voor een goede besteding. Een voorbeeld daarvan is de vorig jaar bij elkaar gespaarde led-verlichting aan de buitenzijde van kerktoren.

Deze vier mooie jaren met acties zijn een groot succes geworden. Dank aan u dat u ons deze gehele periode hebt willen steunen door de chocolade te kopen. Dank aan alle vrijwilligers waarmee we deze periode feestelijk gaan afsluiten. Want bij elkaar hebben meer dan 65 vrijwilligers, 30 winkeliers, Martinez Chocolatier, Amstelveens Nieuwsblad en diverse productiebedrijven dit resultaat mogelijk gemaakt. De afsluiting wordt mogelijk gemaakt door Restaurant Colijn, Amstelveen cadeaubon en Amstel idee.

Feestelijke paasverpakking met eitjes voor 3 repen melk chocolade met Karamel & zeezout voor € 12,50.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie