Eric Cremers in zijn achtertuin op Bonair
Eric Cremers in zijn achtertuin op Bonair Eric Cremers

Een reis door het onmogelijke

Lokaal Deel je nieuws

Dat is waar het in het fantasy boek ‘Het Gemis’, een debuut van Eric Cremers (68), over gaat. Op 20 mei rolde de eerste druk van de pers. Cremers is na 28 jaar docent in de kunstvakken in Uithoorn te zijn geweest sinds 2011 beeldend kunstenaar. Hij gebruikt zijn fantasie behalve voor zijn kunst ook graag voor het schrijven van spannende fantasy verhalen.

Waarom dit verhaal?

Tijdens talloze reizen over de hele wereld raakte Cremers gefascineerd door de grote verscheidenheid aan gebruiken, normen en waarden in de werelddelen die hij bezocht.                                                                                 In landen met een multiculturele samenleving bestaan soms vooroordelen over de verschillen tussen autochtonen en allochtonen. Discriminatie is vaak het gevolg. Met zijn boek hoopt Cremers het zich bewustzijn van culturele verschillen te prikkelen en discriminatie te verminderen. 

‘Ik had gewild dat het boek nog een paar hoofdstukken meer had gehad’, zo reageerde Betty Kruzinga, oud-collega van Cremers, na het lezen van het manuscript.

Verdere informatie:                                                              Over ‘Het Gemis’: www.spannendefantasy.nl

over Cremers’ kunst: www.ericcremers.exto.nl

Einde persbericht

noot voor de redactie:

Contact:

liekeric1@gmail.com

advertentie