Griezelen in bibliotheek tijdens Kinderboekenweek

6 oktober 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

AMSTELVEEN Kinderen kunnen in de Kinderboekenweek (4 t/m 15 oktober) komen griezelen in Bibliotheek Amstelland. Dit jaar staan kinderboeken met monsters, griezels en engerds centraal tijdens de KInderboekenweek. De bibliotheek heeft diverse activiteiten op het programma staan waarmee op dit thema wordt ingehaakt..

Woensdag 4 oktober opende de Amstelveense kinderburgemeester VarvaraDenisova de Kinderboekenweek in Bibliotheek Stadsplein. Ze deed dat door griezelbeesten te onthullen (gemaakt door kinderen van de basisschool de Omnibus). Na deze griezelige opening werd er voorgelezen uit het boek Monstertuin en daarna konden kinderen hun eigen griezelmonster te knutselen.

Maandag 9 oktober kunnen kinderen van 6 tot en met 8 jaar tussen 15.30 en 17.00 uur in Bibliotheek Stadsplein hun eigen griezelboek met zichzelf als hoofdpersoon maken, delen en printen met het programaWriteReader. Meedoen aan een deze activiteiten kan door een kaartje te kopen via www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland Bibliotheken.

Op woensdag 11 oktober vinden van 15.30 tot 16.30 uur in alle bibliotheek-vestigingen

griezelige voorleesspecials plaats voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. Er wordt voorgelezen uit een grappig griezelboek en na afloop kunnen kinderen blijven knutselen.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over dit persbericht: de Bibliotheek Amstelland, Victor van Honk, Communicatie, tel. 020-6414126, e-mail v.van.honk@debibliotheekamstelland.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie