Werk van Corneille.
Werk van Corneille. Cobra museum

Feestelijke activiteiten in het Cobra Museum

29 november 2022 om 09:30 Kunst

AMSTELVEEN Het Cobra Museum voor Moderne Kunst organiseert van vrijdag 16 tot en met zondag 18 december weer een nieuwe editie van Cobra Pakt Uit! Een weekend vol diverse activiteiten voor bezoekers en belangstellenden geïnspireerd op de tentoonstelling ‘Kosmogonie. Zinsou, een Afrikaanse kunstcollectie’.

VIVID SESSIONS Op vrijdagavond naar het museum? Dat kan op 16 december! Niet alleen opent het Cobra Museum die dag van 19.30 tot 22.00 uur de deuren, ook vindt er in samenwerking met P60 een bijzonder muzikaal optreden plaats. In het kader van de tentoonstelling Kosmogonie, waarin kennis gemaakt kan worden met hedendaagse kunst uit verschillende Afrikaanse landen, wordt gezamenlijk een editie van Vivid Sessions met Isaac Bullock gehouden.

(Tekst gaat verder onder de foto)


Isaac Bullock. - Aangeleverd

KERSTBALLEN MAKEN Geïnspireerd door de creativiteit van Corneille en aansluitend bij de tentoonstelling Corneille 100 organiseert het Cobra Museum een workshop kerstballen maken. Met allerhande kleurrijke materialen nodigen we je uit om je eigen creativiteit te laten zien op 17 december van 14.00 tot 16.30 uur.

VOORLEZEN  Op zondag 18 december organiseert het Cobra Museum in samenwerking met de Bibliotheek Amstelland in de middag voorleesmomenten voor kinderen uit het boek ‘Kinderen van het Drijfzand’ van de Nigeriaans-Duitse Efua Traoré. Kinderen van het drijfzand is een meeslepend verhaal vol kleuren, geuren, verhalen en legendes uit Nigeria.


RONDLEIDINGEN Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 december zijn er om 14.00 en 15.00 uur gratis instaprondleidingen voor volwassenen, gegeven door een museumdocent. Tijdens deze rondleiding van een half uur word je meegenomen in de verhalen achter de kunstwerken van onze tentoonstelling Kosmogonie.

Meer informatie is te vinden op www.cobra-museum.nl of via 020-5475050.


Documentatie bij de tentoonstelling Kosmogonie. - Cobra museum

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie