Een deel van de inzendingen.
Een deel van de inzendingen. Pr

Expositie geeft weer wat inwoners Amstelveen gemist hebben tijdens lockdown

23 augustus 2020 om 16:00 Kunst

AMSTELVEEN de Expositie ‘Waar kijk jij naar uit’ is vanaf 28 augustus is  te zien in Bibliotheek Stadsplein, Museum JAN, Amstelveens Poppentheater en Schouwburg Amstelveen. De expositie geeft weer wat de inwoners van Amstelveen gemist hebben tijdens lockdown die dit voorjaar vanwege het coronavirus plaatsvond.


Tijdens de lockdown hebben de culturele instellingen van Amstelveen bezoekers gevraagd wat zij het meeste misten. Velen stuurden hiervoor foto’s, gedichten, tekeningen en schilderijen in die invulling gaven aan het thema ‘Waar kijk jij naar uit’. De inzendingen gaan over elkaar ontmoeten, aanraken, zingen in een koor of naar het museum gaan. Ze geven weer wat mensen hebben gemist of nog moeten missen. Alle creaties zijn voorzien van een geïllustreerd kozijntje om het ‘ergens naar uitkijken’ te omlijsten.
Tot 30 september kunnen bezoekers in Bibliotheek Stadsplein, Museum JAN (voorheen V.d. Togt) , het poppentheater en de schouwburg de teksten en beelden van de deelnemers lezen en bekijken. In het Amstelveens Poppentheater hangen de inzendingen van de kinderen.

De de openingstijden van de deelnemende organisaties zijn te vinden op hun websites:
www.debibliotheekamstelland.nl, www.museumjan.nl, www.amstelveenspoppentheater.nl en www.schouwburgamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie