Ziekenhuis Amstelland houdt zwangerschapsmarkt

11 oktober 2017 om 00:00 Informatie

AMSTELVEEN Voor zwangere vrouwen die zich met hun partner zo goed mogelijk willen voorbereiden op de rest van hun zwangerschap en de bevalling, houdt Ziekenhuis Amstelland op donderdagavond 19 oktober een zwangerschapsmarkt.

Het ziekenhuis heeft een gevarieerd programma opgezet met presentaties, rondleidingen door het Geboortecentrum en een marktplein met informatiekraampjes. Bezoekers kunnen langs de marktkramen lopen en hun 'goodiebag' vullen met informatie en leuke verrassingen.

In korte presentaties vertellen gynaecoloog Aafke Koning en kinderarts Ilse Westerbeek over de geboortezorg in Ziekenhuis Amstelland en de keuzes die toekomstige ouders daarin hebben.

Tijdens deze editie van de zwangerschapsmarkt is er veel aandacht voor lifestyle, voeding en bewegen. Gynaecoloog Aafke Koning is gepromoveerd op lifestyle interventie bij vrouwen die zwanger willen worden met overgewicht. Ze vertelt tijdens deze avond meer over een gezonde zwangerschap in het kader van lifestyle. Kinderarts Ilse Westerbeek is gepromoveerd op een voedingsonderzoek bij prematuur geboren kinderen.

De zwangerschapsmarkt wordt op donderdagavond 19 oktober van 19.00 uur tot en met 21.30 uur gehouden in ontmoetingsruimte 1, 2 en 3 van Ziekenhuis Amstelland aan de Laan van de Helende Meesters. De toegang tot de zwangerschapsmarkt is gratis. Belangstellenden moeten zich aanmelden via de website van het ziekenhuis via www.ziekenhuisamstelland.nl

De presentaties starten bij aanvang van de markt om 19.00 uur. Wie graag een rondleiding in het Geboortecentrum wil, kan zich hiervoor ook aanmelden via de website van Ziekenhuis Amstelland. Het Geboortecentrum beschikt over zes verloskamers, die voldoen aan de wensen van deze tijd

Voor meer informatie: www.ziekenhuisamstelland.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie