Afbeelding
E. Verheijen

Tien Amstelveners melden zich in zoektocht naar kind op zwijntje

28 juli 2022 om 16:00 Historie

AMSTELVEEN In de zoektocht naar het kindje op de historische foto hebben zich maar liefst tien inwoners gemeld die aangeven het kindje op de foto te kunnen zijn. Om toch te kunnen achterhalen wie er nu echt op het Zwijntje zit, heeft de gemeente gevraagd een oude foto met dezelfde kleding op te sturen. De foto is onderdeel van de historische fototentoonstelling van de A9 en het Stadshart in belevingscentrum Amstelveen InZicht.

HERKENBARE JAS In de beeldbank is een tweede foto van het kind gevonden, waarop de jas en de schoenen goed te zien zijn. Met name de donkere jas met bont langs de mouwen en kraag is herkenbaar. Door het opsturen van een foto uit hetzelfde jaar in dezelfde jas, hoopt de gemeente te weten te komen wie er daadwerkelijk op de foto staat.

AMSTELVEEN INZICHT Amstelveen InZicht is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en de eerste zaterdag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur. Het belevingscentrum bevindt zich boven de bibliotheek op Stadsplein 103 en is een initiatief van de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat en de Vervoerregio Amsterdam

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie