Fragment filmaffiche 'Soof 3'
Fragment filmaffiche 'Soof 3' PR/Cinema Amstelveen

Cinema Amstelveen opent deuren met Lady Di, André Rieu en Soof 3

28 augustus 2022 om 15:00 Film

AMSTELVEEN De bioscoop in Schouwburg Amstelveen opent donderdag 1 september weer de deuren met negen verschillende titels: van een documentaire over Lady Di en een concertregistratie van André Rieu tot een documentaire over Maarten van Roozendaal en de film Soof 3.

Het filmseizoen start met de première van de documentaire over Lady Di, the People’s Princess. Verder staat een compilatie van alles shows vanaf het Vrijthof van André Rieu van afgelopen zomer twee maal op de agenda op zaterdag 3 september 19.00 uur en zondag 4 september 16.00 uur.

Dinsdag 6 september 19.30 uur draait éénmalig de documentaire ‘Ik ben de man die naast mij staat’ over Maarten van Roozendaal in de Filmzaal. Na afloop is een vraag- en antwoordsessie gepland in de zaal.

Woensdag 7 september kunnen vriendinnen, zussen en moeders en vrouwelijke collega’s weer afspreken bij een Ladies Morning (10.00 uur) of Ladies Night (18.45 & 21.15 uur) bij de langverwachte film ‘Soof 3´ .

Op de filmagenda staan ook nog dire films  uit Frankrijk, Spanje en Italië. Dat zijn respectievelijk ‘Mes Frerès, et moi’, ‘Alcarràs’ en ‘Supereroi’

Voor de jeugd staan ‘Minions, Hoe Gru superschurk werd en ‘De Allergrootste Slijmfilm’ op het programma. Voor meer informatie: cinemaamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie