Afbeelding
Pixabay

Zondag Cinetree Dog Night in het Bostheater

29 juli 2022 om 15:30 Film

AMSTELVEEN Honden en hun baasjes kunnen zondagavond 31 juli om 21.00 uur samen in het Bostheater genieten van Cinetree Dog Night. In de openluchtbioscoop wordt dan de klassieker ‘Isle of Dogs’ gedraaid waarbij ook trouwe viervoeters - mits aangelijnd - welkom zijn. 

De film onder regie van Wes Anderson, schetst het betoverende Japan waarin we de 12-jarige Atari volgen, die vol moed op zoek gaat naar zijn verbannen hond. Spots, de verloren hond van Atari, is samen met alle andere honden uit Megasaki city verstoten naar Trash Island. Geteisterd door vele obstakels gaat Atari in deze stop-motion film met behulp van vijf andere honden het epische avontuur aan om het eiland te doorkruisen en zich te herenigen met zijn geliefde Spots. Baasjes en hun trouwste vriendje kunnen de film bekijken onder het genot van een drankje, puppicino of een lekker hapje. Wie de avond wil laten vastleggen kan samen met de hond op de foto gaan in de Cinetree Photo Booth! 

Regisseur Wes Anderson (onder andere bekend van The Grand Budapest Hotel en Moonrise Kingdom) geeft met Isle of Dogs een inkijkje in zijn inventieve en gedetailleerde wereld. Deze film is voor de hondenliefhebber een feest om te kijken. Voor meer info en kaarten: bostheater.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie