Afbeelding
Pixabay

Première bij Cinetree Forest Filmfestival met Elvis

24 juli 2022 om 09:00 Film

AMSTELVEEN Woensdag 27 juli om 21.00 uur draait de film Elvis in het Amsterdamse Bostheater. Tijdens het Cinetree Forest Filmfestival wordt het Amsterdamse Bos een openluchtbioscoop met surround sound. Voor de film begint brengt Eric Corton een muzikale ode aan Elvis Presley. Kaartje kost 12,50 euro.

PREMIÈRE NIGHT MET ELVIS Wie met de voetjes van de vloer wil kan naar de première-avond gaan met als grote opening de film Elvis. Austin Butler speelt de rol van zijn leven in de nieuwe film van Baz Luhrmann (bekend van The Great Gatsby en Moulin Rouge!). De film werd voor het eerst vertoond tijdens het Cannes Film Festival 2022.

De film Elvis verkent het leven en de muziek van niemand minder dan the King of Rock ‘n Roll, Elvis Presley. Zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager colonel Tom Parker, gespeeld door de bijna onherkenbare Tom Hanks, is de rode draad in zijn leven. Het verhaal beschrijft de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen Presley en Parker, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster.

VOORPROGRAMMA Voor de film begint, betreedt Cinetree-curator Eric Corton het podium om op eigen wijze een muzikale ode te brengen aan Elvis Presley. Corton zong onlangs tijdens het Bevrijdingsconcert waar hij onder anderen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima toesprak. Ook stond hij jaren geleden zelf op het podium met de band van Elvis Presley, waardoor hij inmiddels gezien kan worden als heuse Presley-expert.

https://cinetree.nl/events

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie