De rolschaatsdisco in 2021 tijdens Amstelveen in 24hrs.
De rolschaatsdisco in 2021 tijdens Amstelveen in 24hrs. Sven Verbruci

Rolstoeldansen en rolschaatsdisco in Stadshart tijdens ‘Amstelveen in 24hrs’

17 mei 2023 om 12:04 Evenementen

AMSTELVEEN Stadshart Amstelveen doet op zaterdag 3 juni weer mee aan de nieuwe editie van Amstelveen in 24hrs. Tijdens dit evenement presenteren lokale ondernemers en culturele hotspots zich verspreid over de dag met uiteenlopende workshops en activiteiten. Bij de vorige editie in 2021 hield het Stadshart een rolschaatsdisco. Dit keer introduceert Stadshart Amstelveen ‘Rolling Amstelveen’ waarbij rolstoeldansen en rolschaatsen centraal staan.

‘Rolling Amstelveen’ wordt georganiseerd in samenwerking met stichting Rolstoeldansen Amstelveen. Deze stichting promoot het rolstoeldansen en brengt zowel gehandicapten als niet-gehandicapten samen. Tijdens Amstelveen in 24hrs krijgen bezoekers de kans om te genieten van rolstoeldansdemonstraties en zelf deel te nemen aan een workshop, waarbij speciaal aangepaste rolstoelen beschikbaar worden gesteld. De eerste ronde begint om 18.30 uur voor kinderen, gevolgd door een sessie voor volwassenen. Aanmelden is niet nodig voor het rolstoeldansen. Dit gaat op inloop. 

Vanaf 20,00 uur worden de rolstoelen verruild voor rolschaatsen en kunnen de deelnemers op discomuziek van een DJ rondjes schaatsen in het Binnenhof. Aanmelden is wel nodig voor de rolschaatsdisco. Dat kan vanaf maandag 22 mei via westfield.com/netherlands/stadshartamstelveen/nieuws-detail/amstelveen-in-24hrs

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie