Afbeelding
Pixabay

Taartenbakwedstrijd op Bevrijdingsdag in Amstelveen

1 mei 2023 om 10:53 Evenementen

AMSTELVEEN Amstelveen Oranje roept thuisbakkers van jong tot oud op om mee te doen met de taartenbakwedstrijd: taarten voor vrijheid. Deelnemers kunnen hun creatie op vrijdag 5 mei tussen 15.00 uur en 15.30 uur inleveren op het Dorpsplein in Amstelveen waar dan het Bevrijdingsfeest plaatsvindt. De thuisbakkers kunnen hun taart laten beoordelen door een zeer deskundige jury van Patisserie Prenger.

De beste drie ‘Vrijheidsbakkers’ gaan met een mooie beker naar huis. Alle deelnemers krijgen sowieso een oorkonde. De prijsuitreiking vindt plaats rond 16.15 uur. Daarna is het proeven geblazen voor iedereen met ’n kopje koffie of thee.

Wie mee wil doen aan Taarten voor Vrijheid moet een e-mail sturen naar taartenvoorvrijheid@gmail.com. Na aanmelding ontvangen de deelnemers een bevestiging en een nummer voor het inleveren van je taart. 

Van 15.00 tot 18.00 uur kan iedereen op Bevrijdingsdag in het Oude Dorp genieten van lekker koffie en thee op een terras (en van de gebakken taarten), een optreden van de Zingende Kapsters, een photobooth en swingende muziek van DJ Appelmoes. In de avond wordt het programma vanaf 19.00 uur voortgezet met onder andere een vrijheidslezing, het binnenhalen van het vrijheidsvuur, optreden van musicalster Joke de Kruijf, een vrijheidswandeling en nog meer muziek van DJ Appelmoes.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie