Ook zonnepanelen op het dak?
Ook zonnepanelen op het dak? PR

Informatieavond over collectieve zonnepanelenactie in Amstelveen

2 september 2022 om 10:00 Duurzaamheid

AMSTELVEEN  Steeds meer inwoners kiezen ervoor om zelf energie op te wekken met zonnepanelen. Zonnepanelen zorgen voor een besparing op de energierekening en zonne-energie is beter voor het milieu dan stroom opgewekt door fossiele brandstoffen. Gemeente Amstelveen wil het bewoners makkelijk maken om zelf energie op te wekken en organiseert een collectieve zonnepanelenactie.

Daarvoor geven zij een informatieavond op 15 september van 19.30 tot 20.30 uur. Tijdens die avond krijgen inwoners informatie over de zonnepanelenactie, leningen die er voor zonnepanelen zijn en het terugvragen van de btw. De gemeente, Energieloket Amstelveen en de installateur zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Aanmelden voor de informatieavond kan via regionaalenergieloket.nl/amstelveen.

INSCHRIJVEN Na afloop van de informatieavond op 15 september kunnen geïnteresseerden zich bij het Energieloket inschrijven voor de actie. Vanwege de drukte bij zonnepaneleninstallateurs is er plaats voor maximaal vijfhonderd inschrijvingen binnen deze actie. Onafhankelijke, technisch specialisten van Energieloket Amstelveen kiezen een installateur uit met een aantrekkelijk aanbod voor de inkoopactie. De installateur is gekozen vanwege goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties. Alle informatie over de actie is te vinden op bovenstaande website.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie